Νούμερα δαχτυλιδιών: ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για σας; Η επιλογή του κατάλληλου κοσμήματος για το δάχτυλό σας έχει πάντα ως απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζετε το σωστό νούμερο. Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν να κάνετε την σωστή αγορά και να αποφύγετε τις… αλλαγές, συγκεντρώσαμε για σας όλα εκείνα τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Επιλέξτε το κατάλληλο νούμερο δαχτυλιδιού σε 3 βήματα

1. Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας δαχτυλίδι

2. Πάρτε έναν χάρακα και μετρήστε την εσωτερική του διάμετρο

3. Αντιστοιχήστε την διάμετρο του δαχτυλιδιού με το μέγεθος στον ακόλουθο πίνακα:

Διάμετρος
(mm)
Νούμερο
Δαχτυλιδιού
16,5 52
17,2 54
17,8 56
18,4 58
19,1 60

3 extra χρήσιμα tips για την σωστή επιλογή νούμερου δαχτυλιδιού

1# Το μέγεθος του δαχτύλου ενδέχεται να αλλάζει ανάλογα με την εποχή!

Να θυμάστε ότι το καλοκαίρι τα δάχτυλα διαστέλλονται ενώ το χειμώνα συστέλλονται. Έτσι, το νούμερο του δαχτυλιδιού σας ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό του χειμώνα.

2# Τα νούμερα δαχτυλιδιού αλλάζει ανάλογα με το χέρι

Στην περίπτωση που είστε δεξιόχειρας, τότε το νούμερο του δεξιού σας χεριού είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό του αριστερού. Αν πάλι είστε αριστερόχειρας, το νούμερο του αριστερού σας χεριού είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό του δεξιού.

3# Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το μέγεθος των δαχτύλων

Στην περίπτωση που είστε έγκυος ή θηλάζετε το μωράκι σας, τότε τα δάχτυλά σας ενδέχεται να πρηστούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, επηρεάζοντας το μέγεθος των δαχτύλων σας και κατά συνέπεια το νούμερο του δαχτυλιδιού που μπορείτε να φορέσετε.

Επιλέξτε το κατάλληλο νούμερο δαχτυλιδιού!

Αναζητάτε το ιδανικό δαχτυλίδι στο σωστό νούμερο; Ανακαλύψτε την ολοκαίνουργια συλλογή της VOGUE με εκλεπτυσμένες επιλογές σε μοντέρνα δαχτυλίδια από Ασήμι 925 και με χρυσό 18 καρατιών (18Κ) επιμεταλλώσεις :

1. Ασημί

2. Κίτρινο χρυσό

3. Ροζ χρυσό

Φυσικά, όλα τα κοσμήματα της VOGUE Watch & Jewellery συνοδεύονται και από δυνατότητα επιστροφής εντός ενός μηνός. Κάντε σήμερα την παραγγελία σας online, με απόλυτη ασφάλεια, από το νέο site της VOGUE ή επισκεφθείτε το κοντινότερό σας κατάστημα σε όλη την Ελλάδα. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά, από τις 9.00 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ. στο 210 32 12 293.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Νούμερα δαχτυλιδιών: Ποιο είναι το σωστό μέγεθος για το δάχτυλό σας»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο νέο blog της
Vogue.