Μαργαριτάρια σκουλαρίκια, κλασικά, λιτά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά, αποτελούν την πιο διαχρονική πρόταση κοσμήματος για κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να τα προσθέσουμε στη συλλογή μας; Ελάτε να τους ανακαλύψουμε μαζί στο κείμενο που ακολουθεί.

 

5+1 λόγοι για να επιλέξουμε ένα ζευγάρι μαργαριτάρια σκουλαρίκια

1. Είναι essential επιλογή

Τα μαργαριτάρια σκουλαρίκια αποτελούν ένα ακόμα από τα essential κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μπιζουτιέρα. Ταιριάζουν με πολλά looks μας και μπορούν να εξελιχθούν στον καλύτερο μπαλαντέρ για σχεδόν κάθε μας εμφάνιση. Για το λόγο αυτό, αποτελούν μία πραγματική επένδυση σε κάθε προσωπική συλλογή κοσμημάτων.

2. Αποτελούν διαχρονικό σύμβολο θηλυκότητας

Από την αυγή του πολιτισμού μέχρι σήμερα, το μαργαριτάρι είναι συνυφασμένο με τη γυναικεία φύση. Ακόμα και σήμερα, σε μία εποχή που οι άνδρες φορούν όλα τα είδη κοσμημάτων, τα κοσμήματα με μαργαριτάρι συνεχίζουν να παραμένουν μία 100% γυναικεία επιλογή.

3. Ταιριάζουν σε οβάλ και στρογγυλά πρόσωπα

Τα ιδανικά σκουλαρίκια για το πρόσωπό μας πρέπει να επιλέγονται με βάση τις αναλογίες του. Έτσι λοιπόν, τα κλασικά μαργαριτάρια σκουλαρίκια ταιριάζουν ιδανικά στα οβάλ και τα στρογγυλά πρόσωπα. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε και μαργαριτάρια σε σχήμα σταγόνας.

4. Αναδεικνύουν ιδανικά το γυναικείο λαιμό

Ένα από τα σημεία που οι άλλοι προσέχουν περισσότερο πάνω σας είναι ο λαιμός σας. Τολμήστε να τον αναδείξετε, πιάνοντας τα μαλλιά σας πάνω και φορώντας μαργαριτάρια σκουλαρίκια. Πρόκειται επίσης και ιδανική επιλογή για κοντά κουρέματα.

5. Είναι διαθέσιμα σε μοντέρνες παραλλαγές με ασήμι 925

Αν οι παραπάνω λόγοι δεν σας είναι αρκετοί για να επιλέξετε κι εσείς τα δικά σας μαργαριτάρια σκουλαρίκια, τότε σας έχουμε τον πιο ισχυρό: τη συλλογή της Vogue σε μαργαριτάρια σκουλαρίκια. Ανακαλύψτε όλα τα μοντέρνα της σχέδια που:

  • Συνδυάζουν μαργαριτάρι με ασήμι 925
  • Προσφέρονται στην επιμετάλλωση της αρεσκείας σας σε ροζ ή κίτρινο χρυσό 18 καρατίων
  • Διακρίνονται από την κορυφαία ποιότητα του brand Vogue Watch & Jewellery.

+1.  Τα μαργαριτάρια σκουλαρίκια συνδυάζονται με μαργαριταρένια κοσμήματα

Αφού επιλέξετε τα μαργαριτάρια σκουλαρίκια της επιλογής σας, μπορείτε να τα συνδυάσετε ιδανικά με τη σειρά μαργαριταρένιων κοσμημάτων της Vogue. Τα νέα μαργαριτάρια κολιέ της σε μοντέρνα σχέδια για το λαιμό, καθώς και τα πρωτότυπα δαχτυλίδια με κεντρικό μαργαριτάρι είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις σας, στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω σας όσο τα φοράτε.

Επιλέξτε το δικό σας ζευγάρι σε μαργαριτάρια σκουλαρίκια

Απολαύστε τώρα ολόκληρη τη νέα συλλογή στο www.vogue-watch.com και κάντε τις αγορές σας με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα και δυνατότητα επιστροφής εντός μηνός. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα μαργαριτάρια σκουλαρίκια, καθώς και όλα τα κοσμήματα της αρεσκείας σας και στο κοντινότερό σας συνεργάτη της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε τον εδώ.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Μαργαριτάρια σκουλαρίκια: Διαχρονική κομψότητα»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο
blog της Vogue.