Γυναικεία smartwatch: ο απόλυτος συνδυασμός υψηλής αισθητικής και κορυφαίας τεχνολογίας. Αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας επιλέγοντας ένα smartwatch που θα καλύψει πλήρως κάθε σας ανάγκη. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για να προτιμήσετε ένα VOGUE smartwatch; Τους συγκεντρώσαμε και σας τους παρουσιάζουμε.

Τα νέα γυναικεία smartwatch της VOGUE…

1# Νοιάζονται για την υγεία σας!

Γι’ αυτό και είναι εξοπλισμένα με εξαιρετικά χρήσιμες λειτουργίες όπως: υπενθύμιση για κατανάλωση νερού, μετρητής πίεσης αίματος, ανίχνευση UV ακτινοβολίας,  καθιστική υπενθύμιση.

2# Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου σας

Τα οφέλη του ωστόσο στην ευεξία μας δεν σταματούν εδώ, καθώς διαθέτουν λειτουργία καταγραφής ύπνου. Τα COSMIC smartwatch της VOGUE, σας ενημερώνουν για το πως κοιμηθήκατε, προτείνοντάς σας χρήσιμα tips πάνω στις ανάγκες σας.

3# Θα γίνουν ο προσωπικός σας personal trainer!

Δεν καταγράφουν απλά κάθε σας βήμα, αλλά αναλύουν και τις αθλητικές σας επιδόσεις, προτείνοντάς σας τρόπους για να εξελίξετε την προπόνησή σας.

4# Σας ειδοποιούν για τις ενημερώσεις στα Social Media

Facebook; Twitter; Instagram; Μάθετε όλα τα νέα από τα αγαπημένα σας social media απευθείας στην οθόνη του smartwatch σας.

5# Αισθάνονται μέρα & νύχτα!

Χάρη στους ειδικούς τους αισθητήρες, αντιλαμβάνονται την φωτεινότητα του περιβάλλοντος και προσαρμόζουν ανάλογα την οθόνη τους ώστε να έχετε την βέλτιστη εμπειρία θέασης ή πλοήγησης.

6# Δίνουν ρυθμό σε κάθε σας βήμα

Στο σπίτι, στο γυμναστήριο ή στην δουλειά; Όπου και αν βρίσκεστε, τώρα μπορείτε να επιλέγετε την αγαπημένη σας μουσική  απευθείας από το smartwatch σας.

7# Είναι έτοιμα για περιπέτεια και δράση!

Εξοπλισμένα με κρύσταλλο θερμικής επεξεργασίας και αδιαβροχοποίηση IP68, τα νέα γυναικεία smartwatch της Vogue σας ωθούν στην περιπέτεια. Διαθέτουν επίσης υψόμετρο και χρονόμετρο.

8# Τα γυναικεία ρολόγια VOGUE φημίζονται για την ποιότητά τους…

Όλα τα γυναικεία smartwatch της VOGUE περνάνε από τους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Γι’ αυτό, προσφέρονται με δύο (2) χρόνια εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας

9# …και κάνουν την διαφορά με την αισθητική τους!

Το brand VOGUE Watch & Jewellery αποτελεί συνώνυμο του design. Το ίδιο ισχύει και για τη σειρά smartwatches της σειράς COSMIC. Ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από 6 διαφορετικούς συνδυασμούς εδώ.

Ανακαλύψτε τα κορυφαία γυναικεία smartwatch της αγοράς

Ώρα να κάνετε την ζωή σας πιο όμορφη και πιο λειτουργική! Η νέα εντυπωσιακή σειρά COSMIC smartwatch της VOGUE συνδυάζει τον χαρακτηριστικό premium σχεδιασμό του brand με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά specs. Ανακαλύψτε την επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες και το γούστο σας εδώ. Είναι επίσης διαθέσιμα στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Γυναικεία smartwatch: 8+1 λόγοι για να τα επιλέξετε»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο νέο blog της Vogue.