Δαχτυλίδια μοντέρνα, η ιδανική πρόταση για να τονίσετε το στιλ σας. Οι διαθέσιμες προτάσεις στην αγορά είναι σαφώς άπειρες, ωστόσο εκείνες που αξίζουν είναι πραγματικά πολύ λιγότερες. Ποια είναι όμως τα tips που χρειάζεται να γνωρίζετε για να κάνετε τη σωστή επιλογή; Για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας να κάνετε αγορές που αξίζουν, δημιουργήσαμε έναν mini οδηγό για να επιλέξετε σωστά.

5 tips για να επιλέξετε δαχτυλίδια μοντέρνα:

1. Ορίστε το budget σας

Τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε για την επιλογή δαχτυλιδιού αποτελούν το πρώτο φίλτρο για να επιλέξετε. Δώστε έμφαση σε προτάσεις που συνδυάζουν την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και αξίας.

2. Κάντε έρευνα αγοράς σε δαχτυλίδια μοντέρνα

Κάθε αγορά δαχτυλιδιού πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από μία έρευνα αγοράς. Ρίξτε μία ματιά στις βιτρίνες ή σε έμπιστα online e-shops όπως αυτό της Vogue Watch & Jewellery  και ενημερωθείτε για τα νέα trends της αγοράς σε δαχτυλίδια μοντέρνα, τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους.

3. Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για το δάχτυλό σας;

Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά δαχτυλιδιού είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε το νούμερο των δαχτυλιδιών που φοράτε. Έτσι, θα περιορίσετε το ενδεχόμενο να χρειαστεί να το επιστρέψετε ή να μετατρέψετε το δαχτυλίδι που πρόκειται να αγοράσετε. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

4. Ποιος τύπος δαχτυλιδιού που σας ενδιαφέρει;

Στη νέα σειρά της Vogue Watch & Jewellery θα βρείτε όλους τους τύπους δαχτυλιδιών της αρεσκείας σας όπως:

5. Επιλέξτε σχέδιο, επιμετάλλωση και σκελετό της αρεσκείας σας

Σχέδιο στρογγυλό, τετράγωνο ή ορθογώνιο; Ασήμι 925 ή επιμετάλλωση σε ροζ ή σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων; Σχέδιο με καρδιά, πεταλούδα, ζιργκόν ή μήπως κάτι πιο λιτό; Σκελετός κλασικός, bold ή μήπως πιο λεπτός; Η νέα σειρά της Vogue Watch & Jewellery σε δαχτυλίδια μοντέρνα τα προσφέρει όλα:

Η Vogue Watch & Jewellery είναι η topofmind επιλογή σας σε δαχτυλίδια μοντέρνα

Αναζητάτε τις κορυφαίες προτάσεις σε δαχτυλίδια μοντέρνα; Η νέα σειρά της Vogue Watch & Jewellery σας προσφέρει ποιοτικές επιλογές από ασήμι 925, με την επιμετάλλωση της επιλογής σας, που ξεχωρίζουν για το μοντέρνο και πρωτοποριακό design τους. Ανακαλύψτε τις σήμερα μέσα από το www.vogue-watch.com και ολοκληρώστε τις αγορές σας online, με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς έξοδα αποστολής. Φυσικά, μπορείτε πάντα να κάνετε τις παραγγελίες σας και τηλεφωνικά στο 210 32 12 293, από τις 9.00 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ., ή να επισκεφθείτε το κοντινότερό σας κατάστημα μέσα από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Δαχτυλίδια μοντέρνα: Επιλέξτε το ιδανικό»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο blog της
Vogue Watch & Jewellery.