Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας αποδέχεστε την χρήση των cookies

ServiceΗ πολύχρονη παρουσία της TIMEBOX A.E. στην ωρολογοποιία εγγυάται και την άψογη λειτουργία του service στα προϊόντα της. Οι τεχνίτες μας διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και κατάρτιση δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα που ενδέχεται να προκύψει  με το ρολόι σας. Μέλημά μας είναι να εξυπηρετούμε πάντα τον πελάτη με ταχύτητα, επαγγελματισμό και ευγένεια  χτίζοντας έτσι μαζί του σχέση εμπιστοσύνης
Το τμήμα Service  λειτουργεί ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   09.00 με 17.00 στην έδρα  της εταιρίας μας Σταδίου 48, 4ος όροφος. - τηλ. 210 3212293.
Εδώ μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίζετε με το ρολόι σας. 
Τα ρολόγια VOGUE έχουν εγγύηση 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς και σε αυτό το διάστημα έχετε δικαίωμα δωρεάν επισκευής σύμφωνα με τους όρους που αναγράφονται σε αυτή. 
Μετά τη λήξη της εγγύησης επίσης μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να επιδιορθώσουμε το ρολόι σας σύμφωνα με τα  υψηλότερα ποιοτικά standards και  πάντα με συνέπεια στο χρόνο διάρκειας της επισκευής.
Με στόχο την εξασφάλιση των πελατών μας για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα και για τη καλύτερη ενημέρωσή σας παραθέτουμε ενδεικτικό τιμοκατάλογο με το κόστος επισκευής και το κόστος ανταλλακτικών για τη μετά τη λήξη της περιόδου εγγύησης.                               
Το Ρολόι είναι ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ με ξεχωριστή αξία για τον καθένα μας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τις προδιαγραφές του ρολογιού μας ώστε να μπορούμε να το προστατεύουμε και να το συντηρούμε σωστά. 
Όταν αγοράζετε ένα ρολόι φροντίστε να μάθετε να χαρακτηριστικά που το διακρίνουν. Φυσικά προσέχουμε πάντα και προστατεύουμε το ρολόι μας γιατί είναι η προέκταση της προσωπικότητά μας.
Παρακάτω αναφέρουμε μερικές βασικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να συντηρήσετε το ρολόι σας σε καλή κατάσταση και λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα :


1.    Προσέχουμε να μην έρχεται σε επαφή με  αρώματα, απορρυπαντικά και άλλα χημικά.
2.    Δεν το εκθέτουμε σε μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας, π.χ. μετά από ηλιοθεραπεία δε το βάζουμε στη θάλασσα.
3.    Το προστατεύουμε από τα νερά ανάλογα με τη στεγανότητα που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάσας (ΑΤΜ).
4.    Αν το ρολόι μας έχει δερμάτινο λουράκι αποφεύγουμε να το βρέξουμε.
5.    Η κορώνα στο ρολόι μας πρέπει να είναι πάντα στη κλειστή θέση αντίστοιχα αν έχει βιδωτή κορώνα να είναι βιδωμένη έως το τέρμα της.
6.    Δεν επιχειρούμε να ανοίξουμε το ρολόι ή να κάνουμε οποιαδήποτε επισκευή μόνοι μας.
7.    Φροντίζουμε να διατηρούμε το ρολόι καθαρό. (κυρίως μετά από αθλητικές δραστηριότητες ). Μπορούμε να το καθαρίσουμε με ένα πανάκι, ιδανικό είναι αυτό που καθαρίζουμε και τα γυαλιά μας. Τρίβουμε δυνατά τα επίχρυσα μέρη ειδικά στο ροζ χρυσό ώστε να επαναφέρουμε την αρχική του γυαλάδα.  Αν έχει μεταλλικό μπρασελέ μπορούμε ακόμη και να το σαπουνίσουμε ελαφρά σκουπίζοντας το μετά πάρα πολύ καλά.


ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΙΔΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ

SERVICE ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ 3 ΔΕΙΚΤΕΣ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (ΕΡΓΑΣΙΑ)

25 – 55 €

ΚΟΡΩΝΑ (κουρδιστήρι)

10 €

ΚΟΥΜΠΩΜΑ Μπρασελέ

14 – 18

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

5 €

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ

22 €

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ + ΕΡΓΑΣΙΑ

12 €

ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ